NASZE SMAKI

Zwracamy się ku naturze i słuchamy się pór roku.
Stawiamy na produkty regionalne, wybieramy jakość.

Dla Was zagniatamy własnoręcznie kartacze, pierogi i kopytka.
Dla Was wędzimy ryby, mięsa.
Codziennie rano wypiekamy chleb wg. naszej sekretnej receptury.
Wekujemy powidła, konfitury, ryby i grzyby.

Przyjaźnimy się z pasieką – dlatego mamy tak pyszny i prawdziwy miód – lipowy, malinowy, wrzosowy.
Pielimy nasz ogródek by wzrastał i rodził owoce – nasze zioła, sałaty, jarmuż, dynie, cukinie i wiele innych.
Do dań używamy ekologicznych olejów – oliwa z oliwek z Krety, oraz na zimno tłoczony olej rzepakowy.

Liczy się każdy szczegół. To ważne dla nas co jesz.

Mili Goście,

w sezonie letnim do 31.08.2020r., z uwagi na duże zainteresowanie restauracją, w trosce o Państwa komfort i skrócenie czasu oczekiwania na wolne miejsca, prosimy o kontakt telefoniczny z recepcją: 87 423 28 80 lub 669 130 455 w celu wcześniejszej rezerwacji stolika. Jednocześnie informujemy, że we wspomnianym czasie przy bramie wjazdowej pobieramy opłatę parkingową w wysokości 50 zł za auto. Uiszczona opłata upoważnia Państwa do uzyskania rabatu w restauracji na równowartość opłaty parkingowej, zatem na kwotę 50 zł.

Opłata parkingowa nie dotyczy gości hotelowych i jest wliczona w cenę zarezerwowanego noclegu.

Łukasz – Szef Kuchni